SEREMONIAKYLVYT

 

Kun aloitin yrittäjänä 2018, halusin luoda konseptin niistä aineksista joista olin itse saanut voimaa vuosien varrella. Kasvien voimat, kukkien herkistävä kauneus, veden hoivaava turva sekä kehärummun kotoisa syke olivat olleet avainasemassa omalla eheytymisen polullani. Kasveilla on niiden lääkinnällisten ominaisuuksiensa lisäksi paljon annettavaa myös henkisesti ja emotionaalisesti. 

Kauneuden ja ylellisyyden avulla kykenin tarjoamaan ainutlaatuisen elämyksen joka kosketti jokaista kohtaamaani naista.

 

Hoitolani sijaitsee Sotkamossa. Oma konseptini on laajentunut myös omaan tuotesarjaan ; Kalevala Goddess Collection. 

Koulutan parhaillaan myös ensimmäistä Kalevala Goddess Ceremony Baths™ - hoitajien ´ryhmää. 

Voimaannuttavat verkkokurssit vievät sinut omien voimavarojesi lähteille kasvien ja mytologiamme avulla, ja retriitit tarjoavat sinulle ikimuistoisen matkan itsesi äärelle.
 

Seremoniakylpy on luomani konsepti jossa yhdistyy sekä ylellinen että perinteikäs hoitaminen, äänen ja rummun voimakas vaikutus ja Pohjoisen mytologian voimaannuttavat teemat. Anna itsellesi mahdollisuus loistaa, ja antautua kauneuden ja voimallisen hoivan syliin. Seremoniakylpy on varattavissa yksilöhoitona tai ryhmille jalkakylpynä.

ESIKOISKIRJANI

"Paluu jumalattaren luontoon - Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille."

 

Lähde mytologiselle matkalle kasvien valtakuntaan
ja löydä sisäiset voimavarasi. Eeva Maria Leinon teos johdattaa lukijansa naiseuden alkuvoimien lähteille, takaisin kotiin.Siellä odottaa kiehtova ja ajaton jumalattarien maailma, joka ammentaa voimaa ympäröivästä luonnosta. Muinaissuomalaisesta tarustosta tutut naishahmot heräävät eloon Tytti Leiwon kuvittamina 26 kortteina, joista jokainen avaa uuden oven sisäisten voimavarojemme oivaltamiseen. Nämä 26 jumalatarta vievät meidät muinaisten viisauksien äärelle hyvin käytännönläheisellä tavalla eri harjoitusten, reseptien ja rituaalien muodossa. Opas antaa tietoa muun muassa villiyrteistä, luonnosta, parantavista resepteistä ja rohdoista, sekä voimauttavista harjoitteista – palauttaen samalla muistiin jotain ikiaikaista ja tuttua.

Kirja on saatavilla mm. kustantamoni Viisas elämän verkkokaupasta, Suomalaisista kirjakaupoista, Adlibriksestä ja Prismoista sekä useilta jälleenmyyjiltä.

Eeva Maria Leino on hyvinvointivalmentaja, kasvituntija ja yrittäjä. Työssään hän haluaa auttaa naisia löytämään yhteyden luontoon oman mytologiamme naishahmojen voimaannuttamina. Paluu Jumalattaren luontoon on hänen esikoisteoksensa.

Kirjan kuvittajana on Eevan työpari,

Tytti Leiwo, hän on kuva-artesaani ja etnologian ja antropologian yliopisto-opiskelija. Hän on kiinnostunut erityisesti pohjoisesta etnografiasta, syväekologisesta ajattelusta sekä kohtuullistamisesta elämäntapana. Luonto on hänelle sielun ja ruumiin koti, ja paluu oman luonnon äärelle onnistuu parhaiten omia mytologisia ja maantieteellisiä juuriamme lähestymällä. Kirja sisältää 26 korttia.

Eevalta ja Tytiltä on tulossa seuraava yhteinen kirja, keväällä 2022. 

kirja.jpg